středa, 22 červen 2022 15:51

ŠJ-Přihlášení strávníků

Napsal(a)

Přihlášení strávníka do školní jídelny

Vyplněnou a podepsanou Přihlášku ke stravování (Smlouvu) zašlete  na email. adresu ŠJ   Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo vhoďte do pošt.schránky PJZŠ v P4  do 30. 6. 2022.    

Variabilní symbol žáka (přidělen na celou školní docházku) Vám bude sdělen na vyžádání telefonicky či e-mailem.                           

Výše platby a způsob hrazení je uveden v Informacích pro stravování a v Řádu školní jídelny. Připomínáme, že platby je třeba zřídit s platností od 20.8. na září a dále. U nastupujících strávníků je nutné navýšit první platbu o částku za identifikační stravovací čip 135,-Kč.  

Identifikační čip bude přidělen strávníkovi při zaúčtování první platby a předán prostřednictvím třídního učitele nebo v kanceláři ŠJ.  V případě ztráty nebo poškození je nutné zakoupit bezhotovostně nový za původní cenu. Po ukončení docházky do naší školní jídelny bude vrácena za funkční a nepoškozený žeton pořizovací záloha zpět. Pokud si strávník žeton zapomene, dostává náhradní stravenku, bez které není možné oběd vyzvednout, četnost náhradních stravenek je u každého strávníka evidována.

Přihlašování a odhlašování obědů:                                                                                                                 Od  1. září 2022 má každý strávník automaticky přihlášenou stravu na každý pracovní den školního roku. Prosím, věnujte pozornost odhlašování obědů – tel. 261211560 (i záznamník), emailem Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  nebo na web.objednávkách strava.cz.     

Odhlášky  provádíme do 7.00hod. ráno na týž den a dále, pokud není změna nahlášena nebo provedena,  oběd propadá. Je možné provést stálé odhlášky na určité dny v týdnu (upřesnění s ved.ŠJ).

Koncem srpna budou všem novým strávníkům na jejich uvedené emailové adresy v Přihlášce ke stravování  odeslána hesla k přístupu na Strava.cz, kde bude možné od druhého týdne září volit druh jídla a provádět změny stravování.

Pro další informace se obracejte na pí. Šlaufovou, vedoucí školní jídelny.

tel. 261211560, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Naposledy změněno středa, 22 červen 2022 16:01

První jazyková základní škola v Praze 4, Horáčkova 1100

Školní časopis
JAZYK


číslo 78
listopad 2023